מתכון לפרנץ' טוסט עם בננה ושוקולד

לפרנץ' טוסט יש פרצוף של בוקר מאוחר, אבל את הלחם המטוגן הספציפי הזה, יש מצב שכדאי להגיש בערב, כקינוח כללי לכל הארוחות ופיצוי הולם לכך שעברנו את כל היום הזה ושרדנו כדי לספר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פרנץ' טוסט עם בננה ושוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/4 כוס חלב
  • 2 ביצים גדולות, טרופות קלות
  • 3/4 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/8 כפית מלח
  • 6 פרוסות לחם, רצוי מקמח מלא
  • 1/2 4 כפות ממרח שוקולד / אגוזי לוז
  • 1 כוס פרוסות בננה דקות
  • 2 כפיות שמן קנולה
  • 1/2 1 כפיות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. בצלחת גדולה עם שוליים מעט גבוהים, מערבבים את החלב, הביצים, תמצית הווניל הסוכר והמלח.

2. מורחים צד אחד של 3 פרוסות לחם ב-1.5 כפות ממרח שוקולד על כל אחת. מסדרים את פרוסות הבננה על השוקולד וסוגרים עם הפרוסות הנותרות, כך שיתקבלו 3 כריכים.

3. במחבת גדולה, רצוי נון-סטיק, מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. עובדים על כריך אחד בכל פעם: טובלים את הכריך בתערובת החלב והביצים משני הצדדים, ומטגנים במשך 2 דקות מכל צד.

4. חותכים כל כריך ל-4 משולשים, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר