מה נאכל היום?

מתכון לספגטי בולונז עדשים בגרסת הפרווה

הנה אופציה לארוחת צהריים עשירה, מזינה ומשביעה, שעדיין ניתן לקנח אותה בכמה קוביות שוקולד חלב. מרקם העדשים עושה עבודה נהדרת בחיקוי הטקסטורה של הבשר שלרוב מגיע עם המנה הזו - וכולל חלבון. מושלם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ספגטי בולונז עדשים בגרסת הפרווה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם פסטה מסוג מקרוני
  • 1/2 כוס בצל חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 כוס פטריות טריות חתוכות לקוביות
  • 1 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס + מעט - להגשה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 400 גרם עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות - משימורים
  • 680 גרם רוטב עגבניות לפסטה, קנוי
  • 1 כוס עדשים אדומות, שטופות
  • 3/4 כוס מים
  • 1 כף שמן זית
  • גבינת פרמזן, להגשה - לא חובה

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות הכתובות על החבילה.

2. במחבת גדולה מניחים את הבצל, השום, הפטריות, האורגנו, הצ'ילי, המלח והפלפל, יחד עם שמן הזית ומטגנים במשך 3-5 דקות, עד שהבצל והפטריות רכים.

3. לאחר מכן, מוסיפים את העגבניות, רוטב העגבניות, העדשים והמים ומערבבים לאיחוד. נותנים לתערובת לרתוח במשך 15-18 דקות, או עד לבישול העדשים, תוך ערבוב מדי פעם.

4. מגישים את רוטב בולונז העדשים מעל הפסטה, מפזרים מעל צ'ילי גרוס וגבינת פרמזן ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר