• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 כוסות פתיתי שיבולת שועל
  • 2 כוסות קוקוס טחון
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים + עוד, לפי הצורך
  • 1/2 כוס דבש + עוד, לפי הצורך
  • 1/4 כוס זרעי צ'יה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

אאא

1. במעבד מזון, טוחנים גס את שיבולת השועל והקוקוס.

2. מוסיפים את חמאת הבוטנים, הדבש, זרעי הצ'יה, המלח, הווניל והשוקולד צ'יפס. מערבלים שוב עד לקבלת תערובת אחידה ועד ששבבי השוקולד חתוכים לפיסות קטנות יותר.

3. מגלגלים לכדורים. (אם התערובת יבשה מדי, פשוט מוסיפים עוד קצת חמאת בוטנים ודבש ומערבבים שוב).

4. מקפיאים עד למיצוק. מאחסנים במקפיא או במקרר.