• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 8 כוסות מים רותחים
  • 8 שקיקי תה קלאסי
  • 4 אפרסקים בשלים, חתוכים לפרוסות דקות
  • מספר עלי נענע טריים
  • קוביות קרח

אופן ההכנה:

אאא

1. שופכים את המים לכד העמיד בפני חום. מוסיפים את שקיקי התה פנימה ונותנים להם לשבת במשך 10 דקות.

1. מסירים ומשליכים את השקיקים ומאפשרים לתה להתקרר לטמפרטורת החדר. מצננים במקרר.

3. טרם ההגשה, מוסיפים את האפרסקים, הנענע וקוביות הקרח.