באנו לשדרג

מתכון לאייס תה עם אפרסק ונענע - פינוק קיצי הממלא באנרגיה

פרוסות של אפרסקים בשרניים ועסיסיים ועלי מנטה טריים וריחניים - חוברים לתה קלאסי צונן והופכים את העונה החמה לנסבלת יותר. משקה הפירות המרענן הזה מיוחד מספיק כדי לככב על השולחן כשמארחים, אך ישמח גם את בני הבית בסתם יום של חול (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אין קיצי מזה: אייס תה עם אפרסק ונענע (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 כוסות מים רותחים
  • 8 שקיקי תה קלאסי
  • 4 אפרסקים בשלים, חתוכים לפרוסות דקות
  • מספר עלי נענע טריים
  • קוביות קרח

אופן ההכנה:

1. שופכים את המים לכד העמיד בפני חום. מוסיפים את שקיקי התה פנימה ונותנים להם לשבת במשך 10 דקות.

1. מסירים ומשליכים את השקיקים ומאפשרים לתה להתקרר לטמפרטורת החדר. מצננים במקרר.

3. טרם ההגשה, מוסיפים את האפרסקים, הנענע וקוביות הקרח.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר