• זמן הכנה50 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 בטטות גדולות ולא מבושלות, קלופות וחתוכות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
  • 1 ביצה גדולה
  • 2 כוסות שמנת לבישול
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית אגוז מוסקט
  • קורט פלפל שחור
  • 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • קורט טימין - לא חובה

אופן ההכנה:

אאא

1. מניחים את הבטטות בתבנית עגולה עם קוטר של 20 ס"מ, המשומנת בתרסיס שמן.

2. טורפים בקערה את הביצה. מוסיפים את השמנת, המלח, אגוז המוסקט והפלפל; מערבבים היטב.

3. יוצקים על הבטטות ומפזרים את הגבינה.

4. אופים, לא מכוסה, בחום של 190 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים, במשך 40-45 דקות. אם רוצים, מקשטים בטימין טרי טרם ההגשה.