ריבת תפוחים ביתית
ריבת תפוחים ביתית (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ק"ג תפוחים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 ק"ג סוכר (אפשר להפחית את הכמות)
  • 1 כוס מים
  • 2 כוכבי אניס או 2 מקלות קינמון

אופן ההכנה:

אאא

1. מניחים את כל הרכיבים בסיר אחד ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שמתקבל מרקם של ריבה, אך שעדיין רואים צורה קלה של קוביות התפוחים. אין צורך לבשל יותר מדי.

2. מצננים לטמפרטורת החדר ומאחסנים בצנצנת מעוקרת אטומה היטב.