שייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן
שייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים(2 מנות):

  • 2 בננות, חצויות לשניים, קפואות
  • 1 מנגו, חתוך לקוביות, קפואות
  • 1/2 כוס פסיפלורה קפואה
  • 1 כוס קוביות קרח
  • חופן פקאן מסוכר (אפשר להחליף בפקאן גולמי)
  • 1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה (ניתן להחליף בחלב שקדים / סויה או בשמנת פרווה)

אופן ההכנה:

אאא

בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים למרקם חלק, מוזגים לכוסות ומגישים מיד.