מתכון לשייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן

מורן פינטו עם מתכון לשייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן שיוצרים יחד את המרקם המושלם לשייק. אפשר להכין חלבי או פרווה, לבחירתכם. פינוק כיפי שתמיד בא בזמן (מתכונים, אוכל)

שייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 2 בננות, חצויות לשניים, קפואות
  • 1 מנגו, חתוך לקוביות, קפואות
  • 1/2 כוס פסיפלורה קפואה
  • 1 כוס קוביות קרח
  • חופן פקאן מסוכר (אפשר להחליף בפקאן גולמי)
  • 1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה (ניתן להחליף בחלב שקדים / סויה או בשמנת פרווה)

אופן ההכנה:

בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים למרקם חלק, מוזגים לכוסות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר