סוכות תשפ"א 2020

מתכון לסלט סלק וסלרי ברוטב חמוץ מתוק

החכמה בסלטים זה שילוב נכון ומאוזן בין טעמים למרקמים, טקסטורות וצבעים - והסלט הזה עושה את זה פשוט מצוין. מורן פינטו עם מתכון לסלט סלק וסלרי ברוטב חמוץ מתוק (מתכונים, אוכל)

סלט סלק וסלרי ברוטב חמוץ מתוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 סלקים, מקולפים
  • 3 ענפי סלרי, שטופים היטב וקצוצים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 3 כפות חומץ
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הסלקים בסיר מלא מים, עד לריכוך. מוציאים את הסלקים מהסיר, מצננים וחותכים לפרוסות או לקוביות.

2. מניחים את הסלקים החתוכים בקערת ערבוב ומוסיפים את הסלרי.

3. בכלי קטן, מערבבים היטב את החומץ, השום, הסוכר החום, מלח ופלפל שחור ויוצקים על הסלק והסלרי. מערבבים עד לציפוי מלא ומאחסנים בכלי אטום במקרר עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר