מה אוכלים היום?

מתכון לנודלס בטטה ברוטב "שמנת" עשיר וטבעוני

הרכבנו לכם את המנה המושלמת לנודלס בטטה: בטטה שחתוכה לאטריות ארוכות, מעורבבת בקרם "שמנת" פרווה עם עלי תרד ונגיעות בזיליקום ומעל שברי פקאן קלויים בציפוי מתקתק (מתכונים, אוכל)

נודלס בטטה ברוטב "שמנת" עשיר וטבעוני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בטטות גדולות, קלופות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כוסות עלי בייבי תרד
  • 5 עלי בזיליקום טריים
  • רוטב שמנת פרווה <a href="https://www.kikar.co.il/377725.html">לחצו למתכון</a>
  • פקאנים קלויים מתקתקים <a href="https://www.kikar.co.il/377727.html">לחצו למתכון</a>

אופן ההכנה:

1. בעזרת מנדולינה, חותכים את הבטטות לאטריות דקות וארוכות.

2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה, וכשהשמן חם, מוסיפים את נודלס הבטטה ומטגנים תוך ערבוב במשך 6-7 דקות, עד שהרוב רך.

3. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים יחד עד שהעלים מתכווצים ומאבדים נפח.

4. מוסיפים את עלי הבזיליקום ואת קרם ה"שמנת" ומערבבים היטב לציפוי מלא של הנודלס. ממתינים דקה ומסירים מהאש.

מגישים מיד, עם זילוף של שמן זית מעל ושברי פקאנים קלויים מתקתקים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר