סוכות תשפ"א 2020

מתכון לסלט הרינג ופלפלים צבעוני וקליל

הסלט הזה הוא עונג שבת וחג אמיתי. מושלם לסעודות הבוקר, לצד קרקרים ביתיים או חלה רכה: מתכון לסלט הרינג ופלפלים צבעוני וקליל שמכינים לילה לפני ההגשה וכך הטעם מתעצם ונעשה עשיר ועמוק יותר (מתכונים, אוכל)

סלט הרינג צבעוני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2-3 בצלים לבנים, קצוצים
  • 300 גרם הרינג שמאלץ (כמה שיותר שומני, יותר טוב), ללא עור, קצוץ
  • 1 פלפל ירוק חריף, עם הזרעים, קצוץ
  • 1/2 פלפל כתום / צהוב / גמבה אדומה, קצוץ
  • 1 כפית גדושה של חרדל דיז'ון
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • מיץ לימון אחד קטן, סחוט היטב
  • 5 כפות שמן

אופן ההכנה:

מניחים בקערה גדולה את הבצלים, הדג והפלפלים, מוסיפים את החרדל, מתבלים במלח, פלפל שחור ויוצקים על הכל את מיץ הלימון והשמן. מערבבים היטב ומאחסנים בכלי אטום במקרר למשך לילה כדי שהירקות יקבלו "כבישה" מהרוטב והטעמים יהיו עשירים יותר.

שימו לב: ככל שקוצצים את הירקות קטן יותר, הכבישה תהיה מהירה יותר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר