1. קוצצים את הג'ינג'ר ופורסים את הפטריות.
2. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הדניס מצד העור כ-4 דקות. מוסיפים בצד את הפטריות ומטגנים, תוך כדי ניעור המחבת. מוסיפים את הג'ינג'ר ומתבלים במלח ופלפל. הופכים את הדג לצד שני ומוסיפים את קרם הקוקוס. שוב מתבלים ומבשלים על אש נמוכה, עד לקבלת קרם סמיך.
3. מגישים חם.
7 | תמר לפני 6 ימים |
6 | ע לפני 7 ימים |
5 | פיספוס!!! חסר לפני 8 ימים |
2 | מירית לפני 10 ימים |
1 | יעקב לפני 10 ימים |