"מבשלות בכיכר" חוזרת: מתכון לדניס בקרם קוקוס ופטריות

והשבוע, שוב נפגשים בתכנית האהובה "מבשלות בכיכר". מורן פינטו מגישה ומכינה פילה דניס בקרם קוקוס ופטריות. שימו לב: חשוב להקפיד שהדג יהיה טרי - כך תבטיחו שהמנה שלכם תצא טובה יותר (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: יוחנן בלייך)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 פילה דניס טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1 מיכל קרם קוקוס 21%
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
  • 1 סלסלת מיני פטריות פורטבלו

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הג'ינג'ר ופורסים את הפטריות.

2. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הדניס מצד העור כ-4 דקות. מוסיפים בצד את הפטריות ומטגנים, תוך כדי ניעור המחבת. מוסיפים את הג'ינג'ר ומתבלים במלח ופלפל. הופכים את הדג לצד שני ומוסיפים את קרם הקוקוס. שוב מתבלים ומבשלים על אש נמוכה, עד לקבלת קרם סמיך.

3. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר