• זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 פילה דניס טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1 מיכל קרם קוקוס 21%
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
  • 1 סלסלת מיני פטריות פורטבלו

אופן ההכנה:

אאא

1. קוצצים את הג'ינג'ר ופורסים את הפטריות.

2. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הדניס מצד העור כ-4 דקות. מוסיפים בצד את הפטריות ומטגנים, תוך כדי ניעור המחבת. מוסיפים את הג'ינג'ר ומתבלים במלח ופלפל. הופכים את הדג לצד שני ומוסיפים את קרם הקוקוס. שוב מתבלים ומבשלים על אש נמוכה, עד לקבלת קרם סמיך.

3. מגישים חם.