מה אוכלים היום?

מתכון לפנקייקס בננה שמנמנים במתיקות עדינה

מורן פינטו עם מתכון פשוט וקל לפנקייקים נהדרים לארוחת בוקר מפנקת או לבראנץ' משפחתי חורפי שכולם יאהבו. מתכון לפנקייקס בננה שמנמנים במתיקות עדינה - ואתם תחליטו כמה רחוק תלכו עם התוספות: סירופ מייפל, דבש, סירופ שוקולד, שבבי שוקולד קצפת, פירות טריים - השמיים זה הגבול (מתכונים, אוכל)

פנקייק בננה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות קמח, מנופה
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • קמצוץ מלח
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 בננה, מעוכה
  • 50 גרם חמאה, מומסת או 1/4 כוס שמן
  • חמאה לטיגון

תוספות קלאסיות להגשה: סירופ מייפל, פרוסות בננה

    אופן ההכנה:

    1. בקערה אחת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

    2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם החלב, תמצית הווניל, החמאה / השמן והבננה המעוכה. מוסיפים לקערה גם את תערובת החומרים היבשים ומערבבים הכל לבלילה אחידה, ללא גושים.

    3. מורחים בנדיבות חמאה על מחבת טפלון, מחממים את המחבת ויוצקים כמצקת מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים כל אחד במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת. מוסיפים עוד חמאה במידת הצורך.

    מגישים מיד, חם, עם סירופ מייפל ופרוסות בננה. כמובן שאפשר ללכת גם על סירופ שוקולד, קצפת, פירות טריים נוספים וכל תוספת אהובה אחרת.

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר