1. בקערה אחת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם החלב, תמצית הווניל, החמאה / השמן והבננה המעוכה. מוסיפים לקערה גם את תערובת החומרים היבשים ומערבבים הכל לבלילה אחידה, ללא גושים.
3. מורחים בנדיבות חמאה על מחבת טפלון, מחממים את המחבת ויוצקים כמצקת מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים כל אחד במשך 2 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת. מוסיפים עוד חמאה במידת הצורך.
מגישים מיד, חם, עם סירופ מייפל ופרוסות בננה. כמובן שאפשר ללכת גם על סירופ שוקולד, קצפת, פירות טריים נוספים וכל תוספת אהובה אחרת.