לכבוד שבת

מתכון לקישקע פרווה מושלם לצ'ולנט

מורן פינטו עם גרסת פרווה לקישקע, כזה שדורש הרבה פחות עבודה, אבל עדיין כל כך טעים ומקבל מרקם נימוח מופלא אחרי שעבר בישול ארוך בסיר הצ'ולנט (מתכונים לשבת, אוכל)

קישקע פרווה - מושלם לצ'ולנט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 1/4 כוס שמן
  • 1 בצל לבן גדול, קצוץ
  • 1 קישוא, מקולף ומגורד
  • 1 תפוח אדמה, מקולף ומגורד
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 1 כוס מים
  • 1 כף פפריקה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים את הקישוא, מערבבים ומטגנים דקה ואז מוסיפים את תפוח האדמה והשום, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים.

3. מוסיפים את הקמח ואת המים, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומסירים מהאש.

4. פורשים נייר אפייה על משטח נקי ומניחים במרכזו את התערובת, בתלולית ארוכה, כמו נקניק. מגלגלים את נייר האפייה סביב הקישקע וסוגרים בצדדים כמו סוכריה.

5. מכניסים את הקישקע לסיר הצ'ולנט ונותנים לו להתבשל ארוכות בפנים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר