מורן פינטו מגישה: סלט עוף אסיאתי שמתאים לכל עת

והשבוע ב"מבשלות בכיכר": סלט עוף עשיר בנוסח אסיאתי. כן, אתם יכולים להכין אותו לארוחת צהריים או ערב נטולת מצפון, אבל יש לכם אפשרות לגוון ולהכין אותו לליל שבת או שבת בבוקר (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: הלל רוזנברג)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כפות רוטב סויה
  • חופן בוטנים קלויים, מטוגנים
  • 400 גרם חזה עוף
  • 6 פטריות שמפיניון, פרוסות
  • לבבות חסה
  • בצל סגול, פרוס דק
  • מעט כוסברה טריה, קצוצה
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1. חותכים את חזה העוף לקוביות. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את העוף עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד. מוסיפים את רוטב הסויה ומקפיצים שתי דקות.

2. מניחים בקערת סלט את כל המרכיבים ומערבבים. מוסיפים את העוף והפטריות החמים מעל ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר