תוצרת בית

מתכון לרוטב פסטו פרווה - על בסיס בזיליקום וכוסברה

למה לקנות אם אפשר להכין בבית רוטב פסטו מעולה שנשמר לאורך זמן? מחלקים לקופסאות, מקפיאים ומפשירים כשרוצים. מעבירים למקרר עד שהקופסה מתחסלת ועוברים לקופסה הבאה. מתכון לרוטב פסטו ביתי בגרסת פרווה, על בסיס בזיליקום, כוסברה ואגוזים (מתכונים, אוכל)

רוטב פסטו פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 חבילות עלי בזיליקום (ללא הגבעולים)
  • 2 חבילות כוסברה
  • 6 שיני שום
  • 150 גרם צנוברים / אגוזי קשיו / אגוזי מלך / שקדים מולבנים
  • 1 פלפל ירוק חריף (אופציונלי)
  • 1/2 בקבוק שמן זית איכותי
  • 1 כפית מלח (או יותר, לפי הטעם)

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את הבזיליקום והכוסברה ומייבשים.

2. במעבד מזון, מניחים את הבזיליקום, הכוסברה, השום, האגוזים / השקדים, הפלפל החריף (אם רוצים). והמלח. טוחנים במהירות גבוהה ותוך כדי מוסיפים את שמן הזית בזרם דק.

3. כשמתקבל רוטב חלק, טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך. מחלקים את הרוטב לקופסאות קטנות ומאחסנים במקרר - לשימוש מידי או מקפיאים לאורך זמן ומפשירים לפני השימוש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר