1. בסיר עמוק, מניחים את הכרוב, מכסים במים ומבשלים עד שהכרוב רך. כך העלים יהיו קלים וגמישים למילוי וגלגול.
2. בקערה גדולה, מערבבים את הבשר הטחון, האורז והבצל המגורד. לשים בידיים לקבלת עיסה אחידה.
3. בעזרת מלקחיים או כף גדולה, מוציאים את הכרוב מהסיר, מצננים קלות, חותכים את ליבת הכרוב ומפרידים את העלים.
4. מניחים מתערובת הבשר והאורז בקצה כל עלה, ומגלגלים.
5. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים הבצל הקצוץ עד לשקיפות. מוסיפים את העגבניות המגורדות / המרוסקות, רסק העגבניות, 3 כוסות מים, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
6. כשהרוטב רותח ומבעבע, מסדרים בפנים את גלילות הכרוב, מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעה וחצי על אש נמוכה.
Parve? | 18/03/2021 | 1 |