מתכון לחרוסת שטעים להגיש עם מצה בריי - בראנץ' חול המועד

מי אמר שחרוסת צריך לאכול רק בליל הסדר? הממרח הטעים הזה עובד נהדר עם מצה בריי, כבראנץ' מפנק לחול המועד. ולמה בראנץ'? כי בחול המועד אף אחד לא קם בשעה הגיונית לארוחת הבוקר. מורן פינטו עם מתכון לחרוסת מתוקה (מתכונים, אוכל)

חרוסת מתוקה - לא רק בליל הסדר (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות, קלופות וחצויות באמצע
  • 500 גרם ממרח תמרים
  • 1 כוס רסק תפוחים
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • קמצוץ קינמון
  • 2 כפות סילאן
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי
  • 1/4 כוס יין אדום מתוק

אופן ההכנה:

במעבד מזון, טוחנים היטב את כל המרכיבים לקבלת תערובת חלקה ומאחסנים בכלי אטום במקרר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר