מה אוכלים היום?

מתכון לפיצה על בסיס מצה בריי: ארוחת חול המועד מושלמת

מורן פינטו עם הלהיט הבא במטבח שלכם: פיצה מהירה וטעימה שמכינים על בסיס מצה בריי - שברי מצות מטוגנים עם ביצים שמחליפים את הבצק ועליהם מגוון תוספות אהובות, לבחירתכם (מתכונים לפסח, אוכל)

פיצה על בסיס מצה בריי (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 10 מצות, שבורות לחתיכות
  • 7 ביצים
  • מלח ופלפל שחור

להרכבת הפיצה:

  • רוטב עגבניות
  • רוטב פסטו (אופציונלי) <a href="https://www.kikar.co.il/388614.html">הנה מתכון כשר לפסח</a>
  • גבינה צהובה
  • זיתים, פרוסות פטריות, פרחי ברוקולי, פרוסות בצל סגול, פרוסות פלפל חריף

אופן ההכנה:

1. מניחים את שברי המצות בקערה גדולה, מוסיפים 1/2 כוס מים ושופכים החוצה את המים מיד, כך שהמצות ירטבו, אך לא יספגו במים.

2. מוסיפים לקערה את הביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור וטורפים הכל יחד היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

3. במחבת גדולה, מחממים את השמן, מוסיפים את תערובת המצות והביצים, מכסים את המחבת ומטגנים עד להזהבה. הופכים ומזהיבים גם את הצד השני.

4. בזהירות, הופכים את המצה-בריי לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים רוטב עגבניות או פסטו, בנדיבות, מסדרים מעל כמות נאה של גבינה צהובה ותוספות אהובות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

(צילום: מורן פינטו)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר