טראפלס שוקולד - כשר לפסח
טראפלס שוקולד - כשר לפסח (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 400 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 25 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • לציפוי: אבקת קקאו

אופן ההכנה:

אאא

1. מניחים את השוקולד בקערה. בסיר בינוני, מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ויוצקים אותה על השוקולד שבקערה. מערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי.

2. מוסיפים לקערה את החמאה, ממתינים כמה דקות שהחמאה תתרכך ומערבבים עד שהחמאה נמסה.

3. יוצקים את התערובת לתבנית, מכסים ומעבירים למקרר ל-3 שעות.

4. חותכים את השוקולד שהתקשה בתבנית, לריבועים בגודל של 1-2 ס"מ.

5. מגלגלים כל ריבוע לכדור עגול, מפזרים קקאו בנדיבות בצלחת רדודה ומגלגלים בה כל כדור לציפוי מלא. שומרים בכלי אטום במקפיא עד להגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!