מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות בשר אפויות שחוסכות שעות של טיגון

ארוחה מהירה לכל המשפחה שאפשר להגיש עם כל תוספת שרוצים: פירה, אורז, פסטה, ירקות מוקפצים או בתוך סנדוויץ' עסיסי: מתכון לקציצות בשר אפויות - כי למה לעמוד לטגן שעות כשאפשר לאפות נגלות שלמות בבת אחת? (מתכונים, אוכל)

קציצות בשר אפויות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל צהוב, קצוץ
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/4 כוס פירורי פנקו
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מיץ לימון (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים בידיים את כל הרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. יוצרים מהעיסה 20 כדורים בגודל שווה ומסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים או מרססים שמן על כדורי הבשר.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 במשך 30 דקות, עד שהקציצות שחומות ומוכנות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר