לכבוד שבת

מתכון לסלט עלי סלק של מורן פינטו

מורן פינטו עם סלט שירענן לכם את סט הסלטים בשולחן השבת - וללא ספק אתם עומדים להכין אותו שוב ושוב. לא מצאתם עלי סלק? לכו על מנגולד (מתכונים לשבת, אוכל)

סלט עלי סלק (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 2 חבילות עלי סלק, קצוצים דק
  • מלח ופלפל שחור
  • קמצוץ כמון
  • קמצוץ פפריקה
  • 1 לימון

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ועלי הסלק הקצוצים ומקפיצים יחד עד שהעלים מתכווצים והנפח שלהם יורד.

2. מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון ופפריקה, מערבבים בעדינות ומנמיכים לאש קטנה. מבשלים במשך כ-20 דקות ואז סוחטים מעל חצי לימון או לימון שלם, מערבבים ומכבים את האש. אפשר להגיש חם או קר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר