המרענן הרשמי

מתכון לאייס קפה מתוק שאפשר להכין חלבי או פרווה

קוביות קפה לאטה שמקפיאים מראש ושולפים מהמקפיא בכל פעם שרוצים להתרענן. מוסיפים חלב או חלב שיבולת שועל - תחליף פרווה מעולה! - וסוכר חום, טוחנים במשך דקה בסך הכל וזה מוכן. איזה כיף (מתכונים, אוכל)

אייס קפה ביתי - חלבי או פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות קפה מבושל חזק (אבקת קפה נמס + מים רותחים)
  • 2 כוסות חלב או חלב שיבולת שועל
  • 1/4 כוס סוכר חום בהיר

אופן ההכנה:

1. לאחר שהקפה מצטנן מעט, יוצקים אותו למגש קוביות קרח ומקפיאים למשך שעתיים לפחות עד חודש.

2. מניחים בבלנדר את קוביות הקפה הקפואות, החלב והסוכר החום וטוחנים לאייס קפה. מחלקים ל-2 כוסות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר