בריא וטעים

מתכון לחומוס אבוקדו - שדרוג בריא וצבעוני לממרח האהוב

החומוס הופך לירוק בזכות תוספת של אבוקדו ומתקבל ממרח בריא יותר וטעים לא פחות מהחומוס הקלאסי. שדרוג יפה וטעים שיכול להיות ממרח נהדר בכריך שלכם או כמטבל לחיתוכי ירקות טריים, צלויים או פרוסים דק ומטוגנים כמו צ'יפס (מתכונים, אוכל)

חומוס אבוקדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם גרגרי חומוס מבושלים
  • 2 אבוקדו, מקולפים וחתוכים לרבעים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ ליים או לימון
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בין אם משתמשים בגרגרי חומוס שבישלתם בעצמכם או בגרגרים מקופסת שימורים - מסננים אותם היטב ושומרים בצד את מי הבישול או מי השימורים.

2. בבלנדר, מניחים את גרגרי החומוס, האבוקדו, שמן הזית, מיץ הליים או הלימון, השום והטחינה. טוחנים ביחד עד לקבלת ממרח חלק. מוסיפים כף מהמים של גרגרי החומוס לדילול המרקם, אם צריך.

3. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, טוחנים עוד קצת ומעבירים את החומוס לכלי אטום. שומרים במקרר עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר