תקראו לכולם

מתכון לחזה עוף ברוטב סויה וצ'ילי מתוק - לסנדוויץ' עסיסי במיוחד

התעסקות של חצי שעה בהכנת העוף וכשהן עוברות לתנור, פורסים מלא ירקות טריים להשלמת הסנדוויץ'. חוצים ג'בטות לשניים, מורחים מיונז, מוסיפים רוטב חריף ושהעוף מוכן, חותכים אותו לרצועות, מרכיבים את הכריך ומגישים מיד (מתכונים, אוכל)

רצועות חזה עוף ברוטב סויה וצ'ילי מתוק (צילום: Monika Grabkowska on Unsplash)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף במשקל כולל של 700 גרם,
  • 1/2 כוס (125 מ"ל) רוטב צ'ילי מתוק
  • 2-3 כפות רוטב סויה
להרכבת הכריך:
  • 5 ג'בטות
  • מגוון ירקות טריים פרוסים
  • חמוצים
  • מיונז, רוטב פסטו, רוטב חריף

אופן ההכנה:

1. בשקית זיפלוק או בקערה, מניחים את רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי, מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים היטב. מניחים בצד להשרייה במשך 30 דקות לפחות עד 12 שעות (במקרר).

2. מסדרים את נתחי העוף בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות. מוציאים, ממתינים 5 דקות ואז פורסים את העוף לרצועות, מרכיבים את הכריך ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר