פטריות ממולאות בקינואה ופסטו עם פרמזן
פטריות ממולאות בקינואה ופסטו עם פרמזן (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 30 פטריות שמפיניון טריות
  • 2/3 כוס רוטב פסטו
  • 1/2 כוס קינואה מבושלת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

אאא

1. מסירים את רגלי הפטריות וקצת מהחלק הפנימי שלהן כדי ליצור חלל גדול יותר למילוי. את "שאריות" הפטריות אפשר לקצוץ ולהכניס לסלט שתגישו לצד הפטריות הממולאות.

2. בקערה קטנה, מערבבים את הפסטו עם הקינואה והפרמזן וממלאים כ-2 כפיות מהתערובת בכל פטרייה.

3. מסדרים את הפטריות המוכנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים על כל אחת עוד קצת גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה. מגישים מיד.