להיט ממכר

מתכון לפטריות ממולאות בקינואה ופסטו עם פרמזן

4 רכיבים בלבד ויש לכם מנת אירוח מושלמת שמוכנה תוך 30 דקות: מתכון לפטריות קטנות ובשרניות ממולאות בקינואה ופסטו וגבינה נוטפת מעל - פינגר פוד ממכר שכולם יאהבו (מתכונים, אוכל)

פטריות ממולאות בקינואה ופסטו עם פרמזן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 30 פטריות שמפיניון טריות
  • 2/3 כוס רוטב פסטו
  • 1/2 כוס קינואה מבושלת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1. מסירים את רגלי הפטריות וקצת מהחלק הפנימי שלהן כדי ליצור חלל גדול יותר למילוי. את "שאריות" הפטריות אפשר לקצוץ ולהכניס לסלט שתגישו לצד הפטריות הממולאות.

2. בקערה קטנה, מערבבים את הפסטו עם הקינואה והפרמזן וממלאים כ-2 כפיות מהתערובת בכל פטרייה.

3. מסדרים את הפטריות המוכנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים על כל אחת עוד קצת גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר