מה אוכלים היום?

מתכון למרק שומר עם כרישה ותפוחי אדמה

מרק שמשלב ארומה של אניס, בשרניות מנחמת של תפוחי אדמה ומרקם חמאתי תודות לכרישה. כלומר המרק המושלם לסתיו ההססני שעוד מתלבט אם להפוך לחורף (מתכונים, אוכל)

מרק שומר עם כרישה ותפוחי אדמה (צילום: mpessaris on Shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 300 גרם שומר, קצוץ לקוביות קטנות מאוד
  • 250 גרם כרישה, פרוסה
  • 250 גרם תפוח אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות סוכר חום - או פחות, לפי הטעם
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק, מחממים את השמן ומאדים את השומר והכרישה במשך 5 דקות. מדי פעם מערבבים. מוסיפים את הסוכר החום ומטגנים הכל יחד במשך 3 דקות תוך ערבוב מתמיד.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה ויוצקים מעל ליטר מים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
3. מכבים את האש וטוחנים את המרק למרקם הרצוי עם מוט בלנדר או במעבד מזון. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור, אם צריך. מגישים את המרק מיד, חם או מחממים שוב סמוך להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר