בראנצ'ינג

מתכון למיגס: חביתה עם רצועות טורטייה מטוגנות

נמאס לכם מביצת עין או מקושקשת? קבלו שדרוג מושלם שמגיע היישר ממקסיקו - ואתם עומדים להתמכר אליו: ״מיגס״, חביתה עם רצועות טורטייה מטוגנות שגם חוסכות את החלק של הלחם בארוחה ומעניקות את אותה תחושת שובע. מגישים עם מגוון ירקות חתוכים וכל גבינה אהובה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

מיגס: חביתה עם רצועות טורטייה מטוגנות (צילום: Karly Gomez on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן קנולה
  • 4 טורטיות תירס, חתוכות לרצועות דקות
  • 4 ביצים גדולות
  • 1 כף חלב
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מחממים את השמן. מוסיפים את רצועות הטורטייה ומטגנים אותן במשך כ-5 דקות, עד שהן פריכות.

2. במקביל, טורפים בקערה את הביצים והחלב במשך 2 דקות.

3. כשרצועות הטורטייה מטוגנות, מנמיכים לאש קטנה, מזיזים אותן לצד אחד של המחבת ויוצקים את תערובת הביצים לחלק הפנוי במחבת ומטגנים אותן כמו חביתה מקושקשת, תוך ערבוב עדין, במשך 3 דקות.

4. בעזרת מרית, מאחדים בין רצועות הטורטייה לביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומחלקים את תכולת המחבת בין 2 צלחות הגשה. מוסיפים ירקות חתוכים, גבינה אהובה או כל תוספת מועדפת אחרת ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר