1. לוחצים על הטופו כדי לרוקן ממנו כמה שיותר מים ואז חותכים אותו לקוביות קטנות ושוות בגודלן.
2. בקערה, מערבבים את התבלינים עם רוטב הסויה. מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את קוביות הטופו, יוצקים מעל את רוטב התבלינים, מערבבים לציפוי אחיד של הטופו ומטגנים במשך 15-20 דקות, עד שהטופו פריך וזהוב. מסירים מהאש.
3. בקערה גדולה, מניחים את כל רכיבי סלסת המנגו והאבוקדו, מתבלים במלח ופלפל קאיין או פלפל שחור ומערבבים בעדינות. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.
הרכבת הטאקו:
4. אם רוצים, מחממים קלות את הטורטיות במחבת יבשה. ממלאים כל טורטייה בקוביות הטופו, מניחים מעל מהסלסה בנדיבות, אפשר להוסיף עוד כוסברה קצוצה וקצת כרוב סגול קצוץ לאקסטרה פריכות ומזלפים על הכל שמנת חמוצה טבעונית. מגישים מיד.