מה נאכל היום?

מתכון לסלט פסטה ואנטיפסטי צבעוני ועסיסי בטירוף

והשבוע, ב"מבשלות בריא", מנת פחמימה שהיא בעצם סלט, שניתן לצרוך אותה כשהיא קרה או חמה - לפי טעמכם: פסטה קצרה, ירקות קלויים היטב ורוטב רענן. אם ממש תרצו להתפנק, פזרו מעל גבינה מלוחה והרי לכם ארוחת ערב משביעה וטעימה (מתכונים, אוכל, כיכר TV, מבשלות בריא)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חגיגה של צבעים: סלט פסטה ואנטיפסטי עסיסי (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1/2 חבילת פסטה
  • 1 בצל סגול
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 גמבה
  • מספר פטריות טריות
  • 1 קישוא, קלוף
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. חותכים גס את כל הירקות, מניחים בסיר המרופד בנייר אפייה, מערבבים ומעל יוצקים מעט שמן זית, מלח ופלפל. קולים במשך 25 דקות על 200 מעלות. מקלפים לאחר הקלייה את הגמבות ופורסים.

2. בקערה, מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.

3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומצננים. מעבירים לקערה יחד עם הרוטב והירקות הקלויים ומערבבים היטב, כך שכל הפסטה מתעטפת ברוטב. מעבירים לקערת הגשה. ניתן לקשט בפטרוזיליה טריה ו/או לגרד מעט גבינת פטה או בולגרית מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר