באנו לעזור

4 דרכים טעימות לנצל שאריות אוכל משבת

איכשהו החלה לא התחסלה בשבת? נתקעתם עם שאריות דג או עוף? הנה 4 דרכים מעולות לנצל אותן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |

פרנץ' טוסט עם אפרסקים צרובים

כי מי יכול להגיד לא לפרנץ' טוסט של חלה עסיסית עם אפרסקים צרובים מעל שהתקרמלו היטב בפלנצ'ה, קצפת, אוכמניות טריות ומייפל? בראנץ' שאי אפשר לסרב לו.

>> למתכון

קציצות סלמון אפויות

לשפית מורן פינטו נמאס לזרוק אוכל משבת, אז בכל יום ראשון היא מוצאת דרך יצירתית אחרת לנצל את השאריות. והפעם: קציצות נימוחות ורכות שהולכות עם כל תוספת - מדריך וידאו שלב אחר שלב.

>> למתכון

כריך עוף / בשר / דג משובח

סנדוויץ' טעים שמנצל היטב את חזה העוף שנשאר לפליטה, נתח בשר ללא רוטב או אפילו פילה סלמון יבש. הסוד נעוץ בחיבור הטעמים הנכון.

>> למתכון

קרוסטיני פיקנטי

לחם לא זורקים! אומרים שהאיטלקים אלופים בניצול שאריות הלחם מאתמול, המתכון הבא יוכיח עד כמה הם עושים את זה בסטייל: קרוסטיני - פרוסות חלה קלויות בתנור ומתובלות בפיקנטיות.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר