באנו לעזור

חוסו על החסה: הטריק הפשוט שישמור עליה טריה ורעננה

הוצאתם ירקות מהמקרר כדי לחתוך סלט לארוחת בוקר. קצצתם, תיבלתם והתיישבתם לאכול. אבל אז גיליתם שהלחות העודפת על החסה הפכה את המנה שלכם לרקובה ועלובה. כך תשנו את המצב (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

שטפתם את החסה שלכם היטב והענקתם לה חיתוך גס, בדיוק כמו שאתם אוהבים את הסלט שלכם, אבל הלחות העודפת על העלים הופכת את ארוחת הצהריים שלכם לרקובה, עלובה ועצובה. הפטנט המהיר והפשוט הזה מבטיח לשמור על הירוקים שלכם פריכים במשך ימים ארוכים.

אז מה עליכם לעשות? ובכן, לאחר שאתם רוחצים היטב את הרומיין שלכם (או כל מיני ירקות מימיים אחרים), הניחו אותה על נייר סופג. לאחר מכן, גלגלו את החסה על מגבת הנייר, עטפו אותה היטב ואחסנו בשקית לאחסון מזון עם ריצ'רץ', כזו שאתם יכולים לאחסן במקרר.

למה זה עובד: הנייר הסופג, כשמו כן הוא, יספוג כל לחות עודפת מהירוקים, כך שהחסה שלכם תשאר פרשית ומלאת חיים, כאשר תלכו להרכיב את ארוחת הערב שלכם.

זהו. עכשיו רק נותר לכם להוסיף רוטב ויניגרט.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר