בראנץ' זוגי

מתכון לקסדייה במילוי אפרסקים ומוצרלה

מתכון לקסדייה - טוסט טורטייה מקסיקני שמכינים במחבת - במילוי אפרסקים, מוצרלה ופסטו. משהו בין ארוחת בוקר מאוחרת לקינוח פירותי עסיסי. כך או כך, לא תרצו לפספס את זה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 טורטיות מקמח חיטה
  • 4 כפות פסטו בזיליקום
  • 2 אפרסקים בינוניים, פרוסים דק
  • 100 גרם מוצרלה, פרוסה דק

אופן ההכנה:

1. מחממים היטב מחבת פסים (אפשר להסתפק גם במחבת רגילה), משמנים קלות צד אחד של כל טורטייה. לוקחים 2 טורטיות ועל הצד ללא השמן, מורחים פסטו, ומחלקים ביניהן את פרוסות האפרסקים והמוצרלה.

2. מניחים כל טורטייה בתורה על המחבת, סוגרים עם טורטייה נוספת ולוחצים כלפי מטה. מטגנים במשך 6-8 דקות כל קסדייה עד שהגבינה נמסה. באמצע הטיגון, הופכים בזהירות.

3. מסירים מהאש, חותכים לרבעים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר