מתכון לעראייס רול בגרסה נטולת נקיפות המצפון

והשבוע, ב"מבשלות בריא", הדסה בן מוחה מכינה עראייס עסיסי בצורה קצת שונה מזו שהתרגלנו לראות: בגליל וכמובן, גם בגרסה מושחתת פחות, מינוס שומן הכבש (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מינימום נקיפות מצפון: מתכון לעראייס רול (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 טורטיות
למילוי הבשר:
  • 1/2 ק"ג בשר טחון איכותי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/3 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/2 בצל, קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את כל חומרי מילוי הבשר היטב ולשים למשך 2 דקות לפחות, עד שהבשר תופס היטב את טעמי התיבול.

2. מניחים טורטייה על משטח עבודה, מניחים עליה את תערובת הבשר ומגלגלים ליצירת רולדה. יוצרים עוד רולדה כזו, מצמידים אותן אחת לשניה, נועצים 3 שיפודים קצרים, במרחק אחד מהשני וחותכים ביניהם, כך שעל כל שיפוד יתקבלו שני רולי עראייס.

3. מעבירים לסיר הטיגון, מרססים בספריי שמן ואופים 15 דקות, בחום של 180-190 מעלות, עד להשחמה קלה. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים טחינה ופטרוזיליה מעל ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר