כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לרצועות שניצל אמריקאי של וול דאן עם פסטה

ארוחה מהירה ומזינה שכולם יאהבו: שניצל עוף איכותי של 'וול דאן' שמגיע מוכן עם ציפוי פריך בסגנון אמריקאי, חתוך לרצועות שמוקפצות ברוטב פטריות מושלם ופסטה רחבה ועסיסית שסופגת את כל הטוב הזה. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

4
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | כ"ז באדר א' | 28.02.22
שניצל פריך מוקפץ עם פסטה ברוטב פטריות
שניצל פריך מוקפץ עם פסטה ברוטב פטריות (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4-5 שניצלים אמריקאיים של רשת קצביות 'וול דאן', חתוכים לרצועות דקות
  • 300 גרם פסטה רחבה וארוכה, כמו פפרדלה 
  • 1 כפית מלח לבישול הפסטה
  • 1 כף שמן זית
  • 6-7 פטריות טריות, פרוסות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4-5 כפות רוטב ברביקיו מעושן

אופן ההכנה:

קבלו מוצר מעולה שחוסך זמן יקר: במקום לעמוד לחתוך, לדפוק ולצפות שניצלים, ל'וול דאן' יש "שניצל אמריקאי" - נתחי חזה עוף איכותיים שמגיעים מוכנים עם ציפוי פריך. במקום סתם לטגן את השניצלים, נחתוך אותם לרצועות נקפיץ קלות ברוטב ברביקיו מעושן עם פטריות, נוסיף פסטה רחבה ועסיסית שתספוג היטב את הרוטב ויש לכם ארוחה מושלמת בחצי שעה.

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לצידם, קיימת סדרת תבליני הבוטיק של 'וול דאן' שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

לתקתק ארוחה טעימה בקלי קלות (צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים עם כפית מלח לפי מספר הדקות שמצוין על האריזה, פחות דקה אחת, למצב עשייה 'אל דנטה', כך שהפסטה לא רכה מדי - היא תמשיך להתבשל מאוחר יותר עם השניצלים. מסננים את הפסטה ושומרים בצד 1/2 כוס ממי הבישול.

2. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום במשך דקה. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הפטריות, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו ומערבבים היטב.

3. מוסיפים לסיר את רצועות השניצלים, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 2 דקות עד שהרצועות מצופות ברוטב.

4. מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, יוצקים מעל 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
וואו נראה טוב וקליל שימו עוד הרבה סירטונים כי זה יותר כיף לראות איך מכינים את האוכל מאשר שכתוב מתכון משעמם
אני 28.02.22
תודה רבה אין עליכם
אוראל בראל01.03.22
1
דיייייייייייייייי מגרה כ"כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש רוצה להכין.. רק צריך לראות איך להוציא את הרצון הזה לפועלללל
תמר01.03.22
תודה רבה זה מתכון קליל ביותר והטעם של השניצל הצרוב עם הרוטב ברביקיו הולך ממש טוב שווה לנסות
אוראל בראל01.03.22
אולי גם יעניין אותך
עוף

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

ורד כהן | 07.02.24

חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

ורד כהן | 24.01.24

מתכון מומלץ

קציצות עוף פיקנטיות למילוי בכריך: ארוחה לכל המשפחה

ורד כהן | 28.11.23

לכבוד שבת

ירכי עוף פריכים בשום וסוכר חום

כיכר אוכל | 23.03.23

מה נאכל היום?

תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון

כיכר אוכל | 19.03.23
ש

כלי קודש

משרה מכובדת: הדרך למיצוי היכולת הלימודית

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

מה אוכלים היום?

כנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 27.02.23

לכבוד שבת

פריך כמו שצריך: ירכי עוף צרובים עם זיתים

כיכר אוכל | 09.02.23

לכבוד שבת

עוף בשום ולימון עם קוסקוס אחד אחד

כיכר אוכל | 12.01.23

מה נאכל היום?

ב-40 דקות: כנפי עוף אפויות עם דבש וצ'ילי

כיכר אוכל | 11.01.23
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

מה נאכל היום?

כל בית צריך עוף פריך: שוקיים צלויות בשום ורוזמרין

כיכר אוכל | 09.01.23
ש

אוכל של בית

תבשיל עוף פשוט ונפלא שאתם חייבים להכין

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

גם לנשים שלא יודעות לבשל: עוף קריספי בפפריקה מעושנת

כיכר אוכל | 12.12.22

לכבוד שבת

יאמי: חזה עוף בגריל במרינדת רוזמרין ובלסמי

כיכר אוכל | 24.11.22
ש

יום פתוח בזום

בוגרי תואר ראשון? זו הדרך שלכם להתקדם לקריירה מצליחה

כיכר בשיתוף העברית | מקודם

לכבוד שבת

ללקק את הצלחת: חזה עוף עסיסי בחרדל ומייפל

כיכר אוכל | 03.11.22
ש

מה אוכלים היום?

פיקנטי וממכר: תבשיל עוף עם זיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

חזה עוף צלוי שלא מתייבש עם ירקות ורוטב אסייתי מהמם

כיכר אוכל | 27.10.22

מה נאכל היום?

לא ישאר כלום בצלחת: קציצות עוף ברוטב מוקרם פרווה

כיכר אוכל | 19.09.22
ש

הכרות עמוקה עם המגזר

מחדשים תנור או מקרר לפסח? מצאנו לכם את המחיר המשתלם ביותר

כיכר בשיתוף חשמל הקרן | מקודם

מה נאכל היום?

משגע: עוף בקונפי שום עם לימון וטימין

כיכר אוכל | 12.09.22

מה נאכל היום?

עוף פיקנטי בצ'ילי ודבש עם סלט חסה מרענן

כיכר אוכל | 05.09.22
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו בעצמכם שווארמה עסיסית - בתנור!

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם