כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים

כשאיטליה וסין נפגשים: מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם (מתכונים, אוכל)

1
מורן פינטו | כיכר השבת | ב' באלול | 17.08.15
פסטה עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים
פסטה עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פרפרים
  • 5 פרגיות עוף מנוקות מעור ושומן
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 כוס תירס מסונן מנוזלים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 5 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פסטה מוקפצת עם עוף וירקות:

רגע לפני: כשאיטליה וסין נפגשים: מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם.

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

• חותכים את הפרגיות לרצועות.

• מנקים את הפלפלים מגרעינים, וחותכים לרצועות.

• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את רצועות הפרגיות עד להזהבה.

• מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים יחד תוך ערבוב בכף עץ, במשך 4 דקות על אש בינונית.

• מוסיפים את הפסטה המוכנה ואת רוטב הצ'ילי והסויה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

• מכסים את הסיר, ומבשלים במשך 12 דקות על אש נמוכה.

• מגישים חם.

עם מה תגישו את הפסטה?

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מוכשרת אחת.
חיה17.08.15
פסטות

אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן

כיכר אוכל | 21.02.23

מה נאכל היום?

בחצי שעה ותו לא: פסטה וחזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות

כיכר אוכל | 12.02.23

מה נאכל היום?

הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד

כיכר אוכל | 01.02.23

מה נאכל היום?

יעיל וקליל: פסטה ברוטב עגבניות, פלפלים קלויים ופרמזן

כיכר אוכל | 22.01.23

מה נאכל היום?

מאק אנד צ'יז תוצרת בית בריא יותר

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

בריאות זה הכול

משקפי ראיה חינם לילדים? זה לא הכל

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

מה אוכלים היום?

פסטה מוקרמת ומנחמת - בלי טיפת שמנת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.12.22

מה נאכל היום?

קרם דה לה קרם: פסטה ברוטב שמנת ושום

כיכר אוכל | 29.11.22

מה נאכל היום?

בסיר אחד: פסטה ברוטב עגבניות, חצילים ופטריות

כיכר אוכל | 06.11.22

מה נאכל היום?

הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי

כיכר אוכל | 25.10.22
ש

להילחם בשדה הקרב הדיגיטלי

מהפכת הסייבר של המגזר החרדי

כיכר בשיתוף סייבלו | מקודם

באנו לשדרג

כמו חיילים: פשטידת פסטה וגבינות אלגנטית

כיכר אוכל | 19.10.22

מה נאכל היום?

פסטה ירוקה מוקרמת ועדיין מרעננת ולא כבדה

כיכר אוכל | 05.09.22

מה אוכלים היום?

חלומי: כך תשלבו פסטו עגבניות בפסטה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מה אוכלים היום?

לא לילדים: פסטה ברוטב עגבניות שיכור משגע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

דיגיטלי, חכם ויעיל 

רכב חדש? חתונה בלי חובות? זה לא חלום רחוק! לחץ כאן >>

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

30 דקות עבודה

פסטה אה צ’צ’י: פסטה שהיא ארוחה שלמה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 14.02.22

מה אוכלים היום?

הכי מנחם שיש: מרק עם רביולי ופטריות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 08.02.22

מה אוכלים היום?

תוך 30 דקות: פסטה ברוטב עגבניות ופטריות מיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 16.01.22

מה אוכלים היום?

רביולי בטטה: מסעדה בבית - תוך 30 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 11.01.22
ש

בריאות זה הכול

מלחמה? אזעקות? דואגים לנפש הילדים!

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

מסעדה בבית

כך תכינו פסטה ביתית מושלמת עם רצועות בקר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.12.21

מה אוכלים היום?

זודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.21

בצ'יק צ'ק: פסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר

כיכר אוכל | 03.10.21