כיכר השבת

מתכון לפסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר, שמכינים בצ'יק צ'ק

אתם רוצים ארוחת צהריים משביעה וטעימה אבל לא בא לכם לבלות המון זמן במטבח... או בקניות, בטח לא אחרי שבת. מה דעתכם על המתכון הזה לפסטה עם נקניקיות ושומר? הוא מלא טעם אבל דורש רק שישה מרכיבים ו-25 דקות הכנה. את הנקניקיות ניתן להמיר בכרעי עוף, ללא עצמות, חתוכים לרצועות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ז בתשרי | 03.10.21
בצ'יק צ'ק: פסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר
בצ'יק צ'ק: פסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • מלח גס
  • 455 גרם פסטה לטעמכם
  • 1 כף שמן צמחי + עוד, לפסטה
  • 455 גרם נקניקיות בשריות, מתוקות או חריפות
  • 1 פקעת שׁוּמׇר, עם קצוות חתוכים, קצוצה דק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים כהוגן. מוסיפים את הפסטה ומבשלים דקה אחת פחות מהזמן המצוין על גבי האריזה. מסננים, מעבירים לקערה ומקפיצים עם שמן כדי שהפסטה לא תידבק; מניחים בצד.

2. פורסים את הנקניקיות לטבעות.

3. מחממים את השמן במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה. ברגע שהוא חם, מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה טובה, כ-5 דקות.

4. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הנקניקיות מהמחבת ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את השומר הפרוס, יחד עם הפלפל והמלח לפי הטעם ומבשלים עד שהשומר מתרכך, כ-4 דקות.

5. מוסיפים למחבת את הפסטה והנקניקיות ומקפיצים, לחימום. מגישים.

הערה: ניתן להניח את הנקניקיות והשומר הפרוס על תבנית המרופדת בנייר אפייה ולצלות אותם בחום של 190 מעלות, במשך 18 עד 20 דקות. אם אין לכם שומר טרי, אפשר להמיר אותו ב-2 פלפלים אדומים או ירוקים, ללא גרעינים וליבה, חתוכים לרצועות.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
פסטות

אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן

כיכר אוכל | 21.02.23

מה נאכל היום?

בחצי שעה ותו לא: פסטה וחזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות

כיכר אוכל | 12.02.23

מה נאכל היום?

הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד

כיכר אוכל | 01.02.23

מה נאכל היום?

יעיל וקליל: פסטה ברוטב עגבניות, פלפלים קלויים ופרמזן

כיכר אוכל | 22.01.23

מה נאכל היום?

מאק אנד צ'יז תוצרת בית בריא יותר

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

בצל הכלכלה המעורערת

מקצוע תורני מפרנס: כך תהפוך לדיין מומחה

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

מה אוכלים היום?

פסטה מוקרמת ומנחמת - בלי טיפת שמנת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.12.22

מה נאכל היום?

קרם דה לה קרם: פסטה ברוטב שמנת ושום

כיכר אוכל | 29.11.22

מה נאכל היום?

בסיר אחד: פסטה ברוטב עגבניות, חצילים ופטריות

כיכר אוכל | 06.11.22

מה נאכל היום?

הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי

כיכר אוכל | 25.10.22
ש

לסיים מסכת אחרי מסכת

2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

כיכר בשיתוף יומי | מקודם

באנו לשדרג

כמו חיילים: פשטידת פסטה וגבינות אלגנטית

כיכר אוכל | 19.10.22

מה נאכל היום?

פסטה ירוקה מוקרמת ועדיין מרעננת ולא כבדה

כיכר אוכל | 05.09.22

מה אוכלים היום?

חלומי: כך תשלבו פסטו עגבניות בפסטה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מה אוכלים היום?

לא לילדים: פסטה ברוטב עגבניות שיכור משגע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

בדוק!!

הלוואת חג מיוחדת 30,000 ש"ח ללא ריבית

כיכר בשיתוף מרכנתיל | מקודם

30 דקות עבודה

פסטה אה צ’צ’י: פסטה שהיא ארוחה שלמה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 14.02.22

מה אוכלים היום?

הכי מנחם שיש: מרק עם רביולי ופטריות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 08.02.22

מה אוכלים היום?

תוך 30 דקות: פסטה ברוטב עגבניות ופטריות מיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 16.01.22

מה אוכלים היום?

רביולי בטטה: מסעדה בבית - תוך 30 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 11.01.22
ש

הבריאות שלכם קודמת

סל הריון מקיף - ההטבה שתלווה אתכן בחוויית ההריון

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

מסעדה בבית

כך תכינו פסטה ביתית מושלמת עם רצועות בקר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.12.21

מה אוכלים היום?

זודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.21