
אבי מימרן
מגיש "המהדורה המרכזית" בתחנת הרדיו החרדית "קול חי"
עוד מאבי מימרן:


במקרים רבים, לחרדי העמל לפרנסתו, יש תחושת חוסר חיבור ושייכות. כמדי שבוע, מפורסמת ב'כיכר השבת', חוברת מיוחדת עם טור נבחר מביהמ"ד 'חלקי בעמלי', והשבוע; אבי מימרן בטור פוליטי מיוחד (ישיבות)

במקרים רבים, לחרדי העמל לפרנסתו, יש תחושת חוסר חיבור ושייכות. כמדי שבוע, מפורסם ב'כיכר השבת', חוברת מיוחדת עם טור נבחר מביהמ"ד 'חלקי בעמלי', והשבוע; אבי מימרן על סערת הבג"ץ והגיורים הרפורמיים (טור)

"מספיק להאשים את כל העולם, אין כאן רדיפת דת. זה לא התקשורת שמדביקה את הנשים האומללות, זה אתה שהיה חשוב לך החיידר של הילד" • העיתונאי אבי מימרן במונולוג חד ונוקב • האזינו (חרדים)

במקרים רבים, לחרדי העמל לפרנסתו, יש תחושת חוסר חיבור ושייכות, החל משבוע זה, תפורסם ב'כיכר השבת', חוברת מיוחדת עם טור נבחר מבית המדרש של 'חלקי בעמלי', והשבוע; טור מיוחד ומרגש של איש התקשורת אבי מימרן • מיוחד (טור)

מתוך מאה חוגגים בחתונה בפאתי ירושלים - 32 התגלו כחולי קורונה, בגלל חולה אחד! 39 חולים נדבקו רק בגלל מניין אחד, בלובי של בניין. וכך, "מוסרי הנפש" הפכו לשופכי דם! (דעות)

מה גרם למחדל ההסעות החמור של ילדי החינוך המיוחד בעיר בני ברק? העיתונאי אבי מימרן בטור מיוחד מסכם שלב אחר שלב: המחדלים, המסקנות ומי ייתן את הדין? (טור אישי)

אמרו על הפקק הזה את כל המילים האפשריות, 'מצור, סיוט, הזוי' וכו'. אבל המילה שלי היא: מחדל • השדרן אבי מימרן, תושב רמות, בטור מיוחד על הפתרונות האפשריים (דעות)

גם סבא שלך היה רב?
אבי מימרן||
15
עוד מאות אלפי אזרחים בישראל יודעים שבכפייה וכוח זה לא ילך. הרי אם היה חוק המחייב לקבוע מזוזה בפתח הבית או לערוך ברית מילה, איש לא היה עושה את המצוות הללו מאהבה

תפסיקו לנסות לחנך אותנו
אבי מימרן||
42
שדרן רדיו "קול ברמה" במאמר תקיף: בכל 24 התחנות האחרות בישראל אין כמעט שדרנים חרדים, ועוד לא בדקנו כמה יהודים מתראיינים ברדיו למגזר הערבי, או כמה ישראלים מתראיינים ברדיו הרוסי. בשביל זה יש כמה תחנות רדיו, כדי שיהיה לכולם. החרדים יודעים מה אנחנו רוצים לשמוע ברדיו. תפסיקו לחנך אותנו, אל תדאגו לנו. פשוט, תעזבו אותנו, נסתדר לבד
"רבי אלעזר נרצח!" שלוש מילים שנאמרות בשנייה, אבל לא מתעכלות גם בשלושה ימים. שמעתי אותן ב-12 וחצי בליל שישי המר. הלם. המערכת התעוררה באחת. "יש לי מישהו מסורוקה"... "הרב עמאר על הקו. הוא בוכה"... "הרוצח מאלעד!" ● אבי מימרן מסכם ל'כיכר השבת' את משדר האבל של "קול ברמה" (בכיכר)

מה שהרב בלומנטל לא ידע
אבי מימרן||
64
אני רק זוכר שגמגמתי, שחיפשתי במאמץ את המילים, שניסיתי לעצור את ההתרגשות שאחזה בי ולהישאר מפוקס, אבל הקולות וזעקות השבר, אמירת י"ג מידות, קריאת שמע... דמותו של ראש הישיבה חלפה בראשי, דמיינתי את רבבות המאזינים, כל אחד במקומו עוצרים לרגע משטף היום, מגביהים את מקלט הרדיו, גם הלב שלהם בוודאי פועם בחוזקה * אבי מימרן, מגיש המהדורה המרכזית ברדיו קול ברמה, עונה לרב בלומנטל
הפיתרון לדוח המבקר: ועדת רבנים חזקה
אבי מימרן||
32
אם כולם כל-כך רוצים, אם גדולי הדור כואבים את הנושא, אם לכולם ברור שיש כאן תופעה קשה שהרסה ומוטטה משפחות שלמות, ואם הכתובת היא כמה מנהלים ומנהלות באשר הם, להלן הפתרון: כמו שיש וועדות לענייני שבת, תקשורת, תחבורה וכו´, יש להקים ועדה שתורכב מכל גווניה של היהדות החרדית, וועדה שתזכה לגיבוי של כל גדולי הדור
מה שהסתירה התקשורת החרדית
אבי מימרן||
21
אבי מימרן, מגיש המהדורה המרכזית בקול ברמה בטור סיכום אישי: כך העלימה התקשורת החרדית את הבעיה האמיתית. מיוחד (מסכמים, בכיכר)
הרוב הספרדי הדומם
אבי מימרן||
73
ישנם בני-תורה ספרדים שלא מתביישים במוצאם ואני בניהם, שהתחנכו על ברכי החינוך האשכנזי: "בור ששתית ממנו מים אל תזרוק בו אבן" (דעה)
חכמים, היזהרו בדבריכם (בעיתון)
אבי מימרן||
34