סעודת יתרו: פרגיות בטעם של פעם

אנחנו לא צריכות לחפש תירוץ כדי להכין פרגיות, נכון? בין אם מדובר בעופות קטנים, או בתרגום החדש של פרגיות: בשר הכרעיים שהוסר מהעצמות. כך או כך זהו נתח טעים ועסיסי במיוחד. ובכל זאת, שמעתי על מנהג יפה של יהודי תוניס להכין סעודה בשבוע זה שנקראת "סעודת יתרו"

(צילום: shutterstock)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בעוף: