
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם בשר בקר טחון
 - 750 גרם עוף טחון
 - 2 גזרים גדולים
 - 2 בצלים בינוניים
 - 2 כפות פירורי לחם
 - 2 ביצים
 - 1 כף אבקת מרק עוף
 - 1 שן שום
 - 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
 - 1 כף שמן זית
 - מלח ופלפל שחור
 
אופן הכנת קציץ בשר אפוי:
רגע לפני: למה לטגן אם אפשר לאפות? מתכון לקציץ בשר אפוי בתנור - מגה קציצה שפורסים אחרי האפייה וחוסכים המון דקות טיגון מייגעות.
• מתכון לשני קציצי בשר בשתי תבניות אלומיניום מאורכות.
• מגרדים את הגזרים בצד הגס של הפומפייה לקערה.
• קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה.
• מחממים את התנור ל-200 מעלות.
• מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
• מחלקים את העיסה לשתי תבניות אלומיניום מאורכות, מהדקים היטב ומכסים בנייר כסף.
• אופים במשך 40 דקות, מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור למשך 15 דקות נוספות, עד להשחמה.
• פורסים ומזלפים מעל קצת קטשופ. ומגישים לצד פירה ו/או ירקות מאודים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!


0 תגובות