באנו לשדרג

מתכון לחביתה עם תרד ועגבנייה - או שנקרא לזה אומלט?

במקום לקשקש ביצים בפעם האלף, הגיע הזמן לשדרג את החביתה לאומלט מתוחכם שהכי טעים להגיש על לחם קלוי וגבינה בצד. מתכון לחביתה עם תרד, עגבניה, הרבה שום ותוספת מעולה של כורכום (מתכונים, אוכל)

חביתה עם תרד ועגבנייה (צילום: Melissia Suares on Unsplash)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 ביצים גדולות
  • 2 כפות שום כתוש
  • 1 כוס עלי תרד
  • 1/2 כוס קוביות עגבניה
  • 2 פלפלי צ'ילי ירוק קטנים, קצוצים
  • 1 כפית כורכום
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה:

1. בקערה, טורפים את הביצים עד שמתקבל קצף אוורירי. מוסיפים את השום, התרד, העגבניות, הכורכום והצ'ילי, מתבלים במלח לפי הטעם וטורפים הכל יחד עוד דקה.

2. מחממים מחבת טפלון או מחבת רגילה עם כף שמן, יוצקים 1/4 מהתערובת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהחלק העליון יחסית יציב ופחות נוזלי. הופכים את החביתה, מטגנים עוד דקה ומעבירים לצלחת.

חוזרים על הפעולה עוד 3 פעמים, לקבלת 4 חביתות.

(צילום: Melissia Suares on Unsplash)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר