סלט אבוקדו עם פטריות ברוטב חרדל חריף

החורף לא משופע בפירות כמו המגוון העצום שיש בקיץ, אבל יש לו כמה קלפים מנצחים משלו. המלך הבלתי מעורער הוא האבוקדו. הוא משחק אותה קשה להשגה, ואנחנו עוקבים אחריו בדאגה עד שיבשיל, אבל חייבים להודות שזה שווה את ההמתנה. אליו מצטרפות פטריות היער לסלט חורפי

מרכיבים(3 מנות):
  • 1 אבוקדו בשל
  • סלסילת פטריות שמפיניון
  • 4 פטריות פורטבלו
  • צרור עלי רוקט
  • 3 כפות שמן אבוקדו (או קנולה)
  • 1 כף חרדל גרגירי
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 שיני שום כתושות
  • מעט צ'ילי יבש
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לבן
  • 1/2 כוס אגוזי מלך

אופן ההכנה:

פורסים את 2 סוגי הפטריות לפרוסות בעובי נגיסה ומניחים בקערה.
מסירים את גבעולי הרוקט ומפזרים את העלים בתוך הקערה.

מכינים את הרוטב: שמים בקערית שמן אבוקדו (או רגיל), מיץ לימון, חרדל, מלח, פלפל, שבבי צ'ילי ושום קצוץ ומערבבים היטב.
יוצקים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים היטב.

חוצים את האבוקדו לאורכו, חותכים לפרוסות דקות ומסדרים על הצלחת. מניחים את הסלט על גבי פרוסות האבוקדו.
מקשטים באגוזי מלך שבורים ומגישים.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
לא כן? לפחות יש לו מתכון דומה להפליא. וכל הבמסיא דבר בשם אומרו....
שירה

עוד באוכל:

הסודות האמיתיים

||
8

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1