הסוד הקטן שיהפוך את הסופלה למושלם

יש סוד קטן אחד שיקבע אם יצא לכם סופלה מושלם או עוגת חנק דחוסה - זמן האפייה חייב להיות מדויק * מתכון לסופלה שוקולד קל הכנה ששווה לאמץ (מתכונים, אוכל)

מרכיבים(10 מנות):
  • 200 גרם שוקולד מריר משובח
  • 200 גרם מרגרינה או חמאה
  • 5 ביצים
  • 1 כוס קרונפלור
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1 כף אבקת אפיה

אופן ההכנה:

* מחממים את התנור ל-180 מעלות.

* ממיסים על אש נמוכה את השוקולד עם המרגרינה או החמאה - חתוכה לקוביות, כדי להקל על ההמסה, עד לקבלת נוזל שוקולדי. מסירים מהאש.

* מוסיפים את הביצים במהירות (אתם לא רוצים חביתה), ואת שאר החומרים תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת תערובת אחידה.

* יוצקים את התערובת לתבנית שקעים.

* מכניסים לאפייה למשך 25 דקות בדיוק ומוצאים - כך תבטיחו סופלה שוקולדי מושלם ולא עוגת חנק יבשה.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש

ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם
ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2