והפעם: חזה עוף אפוי ברוטב משמש, חרדל וטימין

תחליף מצויין לחמין בשבתות הקיץ, מתכון לעוף ברוטב משמש, שילוב קליל, טעים ומכבד את השבת לא פחות (מדור האוכל של mame)

מרכיבים(8 מנות):
  • 4 חזות עוף נקיים
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 4 כפות ריבת משמש
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 שן שום כתוש
  • 1 כפית עלי טימין טרי

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל- 190 מעלות

2. מרפדים תבנית בנייר אפיה, ומניחים בה את העוף

3. מערבבים בקערה רוטב סויה, ריבת משמש, חרדל, שום, וטימין ויוצקים על העוף באופן אחיד

4. אופים כ- 10 דקות, הופכים ואופים כ- 10 דקות נוספות, עד שהעוף מוכן.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

'מאחורי הסירים' | פרק א'

|

הסודות האמיתיים

||
21

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם