רגע לפני: מתכון לספגטי ברוטב איטלקי

תשעת הימים אוטוטו מאחורינו. כמה מתכונים שיעזרו לכם לסיים את השבוע בטעם טוב * מתכון לספגטי ברוטב איטלקי מעט עבודה, המון טעם (מדור אוכל mame)

מרכיבים(6 מנות):
  • 1 חב׳ ספגטי
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן
  • 10 עלי בזיליקום טרי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

- מבשלים עד מידת אל דנטה את הספגטי ומסננים ממים.

- במחבת מחממים שמן ומטגנים בו קלות את השום ומיד מוסיפים את הרסק עגבניות, מערבבים יחד ומתבלים. מוסיפים את המים ומבשלים 3 דק׳ עד קבלת רוטב סמיך.

-קוצצים את עלי הבזיליקום ומוסיפים למחבת.

-מעבירים את הספגטי למחבת ומערבבים יחד עם הרוטב.

מגישים חם עם פרמז׳ן מגורד מלמעלה.

בתאבון!!

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

הטעם של החופש!

||
1
ש

חובה במטבח

ציקי גל|מקודם
ש

אהוב ומוכר

ציקי גל|מקודם
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

המתכון לאושר

||
1

נגמרו התירוצים

||
1

בינה פוגשת תאבון!

||
1
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

בקלות ובכיף

||
3
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

פרי הקיץ

||
3

בריא וטעים

||
1

אופים עם הילדים

||
4

לכבוד ט"ו בשבט

||
1

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2

שוחרי בריאות

||
1

לאפות בכיף!

||
1