יגרמו לכן לעוף: מתכון לכנפיים בציפוי קריספי

הן מטוגנות, הן פריכות והן ממכרות: מתכון לכנפיים מצופות בפירורי לחם מתובלים שיהפכו את ארוחת הערב הבאה שלכם לערב בלתי נשכח. וההכנה? קלה משחשבתן (אוכל, מתכונים)

מרכיבים(6 מנות):
  • 2 קילו כנפיים מנוקות
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות דבש
  • כף חרדל אחת
  • 300 גרם פירורי לחם מתובלים ומוזהבים
  • 200 גרם קמח
  • תבלינים לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

בקערה עמוקה מערבבים את חומרי הבלילה - מיונז, חרדל ודבש היטב. מניחים את הכנפיים בקערה ומושחים אותן בבלילה. מניחים כחצי שעה במקרר.

בקערה נוספת, מערבבים את פירורי הלחם עם תבלינים ומלח.

מחממים סיר עמוק, וממלאים בשמן לטיגון. כשהשמן רותח מוציאים את הכנפיים מהמקרר, מכסים בפירורי לחם היטב ומטגנים.

כשהכנפיים מקבלות גוון קריספי מוציאים ומגישים.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש

ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם
ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2