ללא שרויה וללא קטניות: אוסבוקו הודו עם ירקות

המתכון הזה יתאים גם למי שלא ממש אוהב הודו: אוסבוקו עם ירקות שורש, יין אדום יבש ובצל, גם לנוהגים להקפיד על שרויה. מתכון לחג הפסח (אוכל, מתכונים לחג הפסח)

את האוסבוקו מומלץ להשרות בחומץ ופרוסות בצל במקרר במשך יום שלם.

פורסים את הגזר, תפוחי האדמה והבטטה לקוביות. מטגנים בצל בסיר עמוק ומוסיפים את חלקי הבשר.

מוסיפים את ירקות השורש ומכסים ביין יבש.

מוסיפים תבלינים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

הטעם של החופש!

||
1
ש

חובה במטבח

ציקי גל|מקודם
ש

אהוב ומוכר

ציקי גל|מקודם
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

המתכון לאושר

||
1

נגמרו התירוצים

||
1

בינה פוגשת תאבון!

||
1
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

בקלות ובכיף

||
3
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

פרי הקיץ

||
3

בריא וטעים

||
1

אופים עם הילדים

||
4

לכבוד ט"ו בשבט

||
1

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2

שוחרי בריאות

||
1

לאפות בכיף!

||
1