ללא שרויה וללא קטניות: אוסבוקו הודו עם ירקות

המתכון הזה יתאים גם למי שלא ממש אוהב הודו: אוסבוקו עם ירקות שורש, יין אדום יבש ובצל, גם לנוהגים להקפיד על שרויה. מתכון לחג הפסח (אוכל, מתכונים לחג הפסח)

את האוסבוקו מומלץ להשרות בחומץ ופרוסות בצל במקרר במשך יום שלם.

פורסים את הגזר, תפוחי האדמה והבטטה לקוביות. מטגנים בצל בסיר עמוק ומוסיפים את חלקי הבשר.

מוסיפים את ירקות השורש ומכסים ביין יבש.

מוסיפים תבלינים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם