מתכון: סורבה אבטיח למכונת גלידה

מצאנו תשובה הולמת לשמש הקופחת: סורבה אבטיח קפוא וטעים-טעים. מוסיפים שמנת מתוקה ושוקלד צ'יפס והרי לכן מעדן עם טעם בלתי נשכח (מתכונים חלביים, מדור אוכל)

מרכיבים:
  • 2 כוסות מיץ אבטיח קר (שאריות מהמתכון השכן)
  • 1 ו1/2 כוסות שמנת מתוקה (אפשר גם פרווה)
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס מיני צ'וקלד צ'יפס

אופן ההכנה:

אופן ההכנה: מערבבים את המיץ עם הסוכר והמלח, מוסיפים את השמנת, וממשיכים לפי הוראות יצרן מכונת הגלידה. בדקות האחרונות מוסיפים את השוקולד באיטיות.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש

ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם
ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2