
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ראש כרובית טרי ורענן
 - 2 תפרחות ברוקולי
 - 1 פלפל צהוב
 - 1 בצל סגול
 - לרוטב:
 - 5 כפות מיונז
 - מיץ מחצי לימון סחוט היטב
 - 1/2 צרור כוסברה
 - 3 שיני שום
 - 1 כפית שטוחה מלח
 - לפיזור: קשיו ושומשום
 
אופן הכנת סלט קיסר:
רגע לפני: ארוחת ביניים קלילה ומשביעה: מתכון להכנת סלט קיסר צבעוני ופרחוני עם כרובית, ברוקולי, פלפל צהוב ובצל סגול ברוטב מרענן. מסוג הסלטים שרק טועמים, ומיד עורמים עוד על הצלחת. אתם עומדים להתמכר לזה.
• מפרידים את הכרובית והברוקולי לפרחים קטנים.
• חותכים את הפלפל הירוק לרצועות ופורסים את הבצל הסגול לטבעות.
• הכנת הרוטב: טוחנים במעבד מזון את השום, הכוסברה, המיונז והלימון לרוטב אחיד.
אופן ההגשה: מערבבים בקערת הגשה את כל הירקות יחד, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מפזרים מעל חצאי קשיו ו/או שומשום שחור.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
0 תגובות