מבזקים נוספים
התפנית בחקירת ההיעלמות: החשד החדש שמסתמן נגד חבריו של אלדר דיין
החוקרים בודקים האם שני החשודים הבינו שדיין פצוע ובחרו להפקיר אותו • החשודים החלו לשבור את השתיקה ולמסור גרסאות מפורטות | החקירה מתקדמת לקראת גיבוש תמונה מלאה (בארץ)
קובי רוזןתיעוד דרמטי וסוער: בנו של חבר כנסת חרדי לשעבר נעצר עם אקדח טעון
לוחמי יס"מ עצרו לבדיקה רכב של בנו של חבר כנסת לשעבר בעקבות מידע מודיעיני. במהלך המעצר ניפצו השוטרים את חלון הרכב, השתלטו על החשוד ומצאו בתיקו אקדח טעון ומוברח ללא מספר סידורי. החשוד טען בחקירתו כי נשא את הנשק לאחר שחש מאוים, אך מעצרו הוארך בבית המשפט לצורך המשך החקירה (בארץ)
דוד הכהןהיממה השחורה והמחרידה של בין הזמנים תשפ"ו: שני ילדים ושני נערים נהרגו באסונות נוראיים
הילד בן החמש בצלאל דוד גילר ז"ל נשכח ברכב בלוד, הילד בן הארבע שלום סגינר ז"ל טבע בבריכה בחופשה במקסיקו, הנער בן ה-12 אלחנן קרני ז"ל נפל מסירה בירדן, ובחור הישיבה הצעיר בן ה-19 נפל בסנפלינג בטיול | רצף של בשורות קשות ומטלטלות מאז צאת השבת - לקראת סיום ימי בין הזמנים. קריאת השכמה (בארץ)
מישאל לוינחשף: ישראל מחזיקה בבכיר חמאס שהסתכסך עם סינוואר ומוחמד דף
באסל צאלחיה, בכיר הזרוע הצבאית של חמאס, מוחזק בישראל כשנתיים • נעצר על ידי סינוואר בעזה לפני המלחמה, שוחרר בהפצצה ונתפס בחאן יונס | אחראי לפיגוע הקורנט ב-2011 (צבא וביטחון)
חזקי שטרןהשוטר פתח את דלת המקרר בבית - ונדהם מהדבר המסוכן שגילה בפנים
שוטרים פשטו על בית בתל אביב ונדהמו ממה שגילו בתוך מקרר בחצר | חבלני המשטרה הוזעקו למקום, בודדו את הזירה ועצרו לחקירה את תושב המקום כבן 45, כשהמשטרה צפויה לבקש את הארכת מעצרו בבית המשפט (בארץ)
קובי רוזןהליכוד מוביל, החרדים מפתיעים - מסע ההתרסקות של בנט נמשך | סקר בחירות
סקר מפתיע של כאן חדשות הערב מציג תמונת מצב מעניינת באשר לדעת הקהל הישראלי אם הבחירות היו מתקיימות היום | למרות שהקואליציה הנוכחית אינה משיגה 61 אצבעות, נתניהו ממשיך להוביל הן במספר המנדטים והן בהתאמה לראשות הממשלה (פוליטי)
כיכר השבתהזמר החסידי ראה את ניסיונות ההחייאה בילד הקטן שנפטר: "כאב והלם"
ר' אבי מנחם, זמר מקהילת חב"ד בלוד, היה היום במקום שבו ביצעו אנשי ההצלה החייאה בילד בן 5 שנשכח ברכב • "ראיתי מקרוב את ניסיונות ההחייאה, את הכאב וההלם" | המסר שכולם חייבים לשמוע (חרדים)
דניאל הרץ"השמאל מזריק לעם מורפיום, אנו באמצע שואה שקטה": אליהו יוסיאן מסיר כפפות
איך נראו החיים כילד יהודי באיראן תחת המשטר העוין? מדוע הוא נדר לקרוא לילדיו על שם אריאל שרון? ולמה הוא בטוח שהאיום הגדול ביותר על מדינת ישראל הוא דווקא "המורפיום הליברלי" שמחלחל בתוכנו? רגע לפני שהוא קופץ למים הסוערים, אליהו יוסיאן חושף כי הוא בדרך לפוליטיקה כבר בבחירות הקרובות ונערך לשריון במפלגת ימין. בריאיון מרתק בפודקאסט 'כיכר FM' בהגשת אלי גוטהלף, חוקר המזרח התיכון יורה לכל הכיוונים, מציג משנה סדורה ובלתי מתפשרת על עתיד העם היהודי - ומסביר למה הוא מכוון היישר אל קודש הקודשים: כיסא שר החינוך. צפו (כיכר FM)
אלי גוטהלף






