מה אוכלים היום?

רגע לפני פסח: לביבות עם נקניקיות

תוספת מתבקשת ללביבות שהופכת אותן למנה העיקרית: מתכון להכנת לביבות עם נקניקיות שהילדים יאהבו לנשנש. אגב, תמיד תוכלו לדחוף אליהן את שאריות העוף מהארוחה האחרונה (מתכונים, אוכל)

לביבות עם נקניקיות שילדים אוהבים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נקניקיות בשר / סויה
  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 1 כוס תירס (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת לביבות עם נקניקיות:

רגע לפני: תוספת מתבקשת ללביבות שהופכת אותן למנה העיקרית: מתכון להכנת לביבות עם נקניקיות שהילדים יאהבו לנשנש. אגב, תמיד תוכלו לדחוף אליהן את שאריות העוף מהארוחה האחרונה.

• חותכים את הנקניקיות לקוביות קטנות, או שניתן לקצוץ קטן שאריות עוף או בשר.

• קוצצים דק את הבצל, ומטגנים אותו במחבת עד לריכוך. מוסיפים את קוביות הבשר ומבשלים יחד עד להשחמה קלה.

• מגררים את תפוחי האדמה וקוצצים את הבצל הירוק לקערה גדולה ומערבבים יחד עם הבשר, הביצים, הקמח, התירס, המלח והפלפל.

• מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים לביבות בידיים רטובות ומורידים אותן בזהירות לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

אופן ההגשה: מגישים את הלביבות עם ירקות טריים חתוכים ורוטב אלף האיים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בתוספות וירקות: